Kontakt

Rekvirering af plakater, postkort og vignetter:

Turistkontoret i Nykøbing Sjælland

VisitOdsherred

Tinghuset, Holtets Plads 1

4500 Nykøbing Sjælland

59 91 08 88

odsherred@odsherred.com

Om Kampagnen

Kampagnens visuelle udtryk viser spor i landskabet. Spor fra fortiden og nutiden, spor der er skabt af mennesker og af dyr på vej eller i færd med at skabe noget. I kombination med små historier formidler sporene det særlige ved Odsherred på plakater og postkort og hjælper med at vise vej til webportalen og Facebook-siden.

Bag kampagnen står Udvikling Odsherred og Odsherred Kommune.

Download logo og co-branding-mærker

Vi inviterer det lokale erhvervsliv og andre aktører til at støtte kampagnen aktivt ved at bruge plakater, kort og vignetter som dele af deres egen markedsføring. Vignetter og co-branding-logo kan downloades her på siden.

Vignetterne findes i 6 forskellige farver og med 3 forskellige tekster. Herunder kan du skifte mellem teksterne og herefter downloade vignetten i den ønskede farve. I den downloadede mappe ligger en png-fil, en arbejdsfil i .eps-format samt en trykklar fil i pdf-format. I alle filerne anvendes cmyk-farver, som bruges til tryk. Man kan også vælge at få vignetterne trykt i Pantone-farver. Farvekoderne står i filnavnene, og de skal i så fald oplyses til trykkeriet.

NB: vi anbefaler, at den orange vignet altid trykkes i Pantone-farve for at bibeholde sin intense karakter.

Co-branding logo

Vignetter

Vælg tekst på vignetterne:

vejen til Danmarks køkkenhave